Preloader

Imate pitanja? 01 / 4576 666

20 Godina

DOBRODOŠLI U LINGUA GRUPU!

Pružamo sveobuhvatnu uslugu u području stranih jezika od 1996. godine.

Mi smo pozdan partner u poduci stranih jezika, treningu poslovne komunikacije i podrška u edukaciji i razvoju malim, srednjim i velikim kompanijama u privatnom i javnom sektoru.

Pratimo naše korisnike i partnere na svakom koraku, od analize potreba, testiranja i procjena kompetencija, izrade specijaliziranih programa preko provođenja treninga i obuka do savjetovanja i prijevoda.

Usmjerenim smo na razvoj jezičnih kompetecija za potrebe poslovih ljudi u dinamičnom poslovnom okruženju. Naše metode su inovativne, naš pristup dinamičan, naši rezultati su mjerljivi.

Za nas su edukacija i strani jezici the next big thing u poslovnom svijetu. Budite agilni s nama!

Zašto surađivati s nama?
Lingua dizajnira i provodi dinamične programe stranih jezika i poslovne edukacije koristeći suvremene metode za osnaživanje komunikacijskih kompetencija.

Specijalizirani programi
Razvijamo tailor made i specijalizirane programe koji dodaju vrijednost u edukaciji i razvoju. Jezik u upotrebi i jezik u kontekstu za samopouzdanje, sigurnost i samoinicijativu.

Kvalificirani predavači
Tim iskusnih profesionalaca s bogatim iskustvom u edukaciji i treningu koji izrađuju i prilagođavaju programe prema Vašim potrebama. Mi smo jezičari, treneri, instruktori, coachevi, izvorni govornici, prevoditelji educirani za business i ljudske resurse.

Lingua Grupa
Centar za poslovnu edukaciju, strane jezike i prevođenje.