INTENZIVNI TEČAJEVI NJEMAČKOG JEZIKA NAJBOLJA SU OPCIJA ZA TVRTKE

Želite li da vaši zaposlenici nauče njemački jezik za određene svrhe ili da se usredotoče na poboljšanje svog znanja njemačkog?

Vaša tvrtka ima potrebu za sveobuhvatnim programom učenja njemačkog jezika? 

Naš intenzivni program tečajeva na razinama A1 do C2 u potpunosti se fokusiraju na to da uspješno postignete svoje ciljeve učenja i idealan je ako vam je njemački jezik potreban za svakodnevni profesionalni život i poslovanje vaše tvrtke.

Od ponedjeljka do petka podučavaju vas visokokvalificiran i iskusan tim predavača, s višegodišnjim iskustvom u kreiranju i provedbi intenzivnih i specijaliziranih tečajeva njemačkog jezika.

Kako je strukturiran intenzivni tečaj njemačkog jezika?

  • Prije svega, birate intenzivni tečaj njemačkog koji odgovara vašim poslovnim potrebama i potrebama vaše organizacije.
  • Nakon besplatnog testa predznanja, koji možemo organizirati online ili uživo, određujemo razinu postojećeg znanja njemačkog jezika. Nakon toga, u zajedničkom dogovoru s vama, pripremamo plan i program intenzivnog tečaja za vaše zaposlenike. Intenzivni tečaj njemačkog jezika i svi nastavni materijali prilagođeni su vašim specifičnim poslovnih potrebama i industriji u kojoj poslujete. To znači da su sve teme, vokabular, nastavne aktivnosti i vježbe usko specijalizirane i odnose se isključivo na vašu industriju i poslovanje.
  • Naši intenzivni tečajevi njemačkog jezika održavaju se od ponedjeljka do petka, ujutro ili poslijepodne, u našim prostorima, kod vas, online ili hibridno.
  • Intenzivni tečaj njemačkog jezika može trajati 1, 3 ili 5 mjeseci, ovisno i potrebama i ciljevima koje zajednički dogovaramo.  

Što uključuje intenzivni tečaj njemačkog jezika?

  • Naši intenzivni tečajevi njemačkog jezika nude jezičnu obuku za vaše zaposlenike i članove timova s visokim stupnjem intenziteta i učinkovitosti učenja. Intenzivni tečajevi njemačkog jezika omogućuju polaznicima da osobito brzo postignu svoje jezične ciljeve, a svakodnevna jezična praksa omogućuje im da u kratkom vremenskom razdoblju poboljšaju svoje sposobnosti izražavanja.
  • Intenzivni tečajevi njemačkog jezika omogućuju polaznicima da uče u aktivnoj i visoko motiviranoj grupi s maksimalno 8 sudionika.
  • Sve lekcije i sva nastava na intenzivnom tečaju njemačkog jezika su  praktične i temeljene na ključnim interkulturalnim aspektima komunikacije.
  • Integrirali smo prilagođene faze učenja i obuke u program tečaja. U ovim fazama naši iskusni učitelji kontinuirano podržavaju proces učenja i pridonose vašim poslovnim ciljevima.  Za koga je sve prikladan intenzivan tečaj njemačkog jezika?

U ovom blogu ste saznali više o prednostima i vrijednostima učenja intenzivnog njemačkog jezika.

Možda je pravo vrijeme da se odlučite na tečaj njemačkog jezika ili intenzivni tečaj poslovnog njemačkog.

Pogledajte s kojim njemačkim kompanijama Lingua Grupa uspješno surađuje i kakve sve specijalizirane tečajeve nudimo.

Author

melden.devs@gmail.com