KAKO ODABRATI PRAVI TEČAJ STRANIH JEZIKA?

Odlučili ste učiti strani jezik. Imate jasne ciljeve i očekivanja. Definirali ste svoje potrebe.

Pročitajte naš blog o odabiru odgovarajućeg tečaja stranih jezika.

Grupni tečaj stranog jezika

Grupni tečajevi stranih jezika najviše nalikuju prirodnom okruženju u kojem se jezikom koristimo. Grupni tečajevi stranih jezika u Lingua Grupi  višestruko su korisni za polaznike zato što prije svega razvijamo većini najteže usvojivu vještinu razgovora. U grupnim tečajevima stranih jezika proces učenja počiva na interakciji polaznika što ih čini izazovnijim i ohrabruje polaznike u slobodnijem i kreativnijem izražavanju. Uvijek nastojimo otkriti pojedinačne interese, ali ih uklopiti u dinamiku i karakter grupe.

Individualni tečaj stranog jezika

Svi su naši polaznici jedinstveni i različiti što nam omogućuje drugačiji pristup i metode kako bi nastavni proces uvijek bio što bolji i zanimljiviji. Individualni tečajevi stranih jezika  namijenjeni su poslovnim ljudima koji imaju potrebu u kratkom roku izvrsno ovladati znanjem specifičnog jezika određenog područja. Polaznik ima potpunu pažnju predavača, uči svojim vlastitim tempom, postaje siguran, tečan i samopouzdan. Individualni tečaj stranog jezika prilagođen je vremenskim okvirima unutar kojih polaznik mora ovladati željenim područjem. Nastava se odvija prema materijalima kreiranim isključivo za tog polaznika, prema njegovim potrebama (osvježenje znanja stranog jezika, pripreme za važne poslovne situacije, specifične poslovne vještine na stranom jeziku).

Online tečaj stranog jezika

U zadnjih nekoliko godina pandemija nas je prisilila da živimo, radimo i učimo na daljinu. Online učenje  postalo je svima poznato i većina nas ima iskustvo s online tečajevima stranih jezika i različitim online edukacijama. Dostupne su nam brojne platforme, alati i aplikacije za online učenje. Online tečaj stranih jezika  najefikasniji je kad se odvija uživo preko platformi kao što su Microsoft Teams ili Zoom, jer nam omogućuju interakciju i brzu povratnu informaciju. Za timove koje su dislocirani, online tečaj stranog jezika  oblik je održavanja socijalne interakcije i izgradnja tima.

Brojne su prednosti online tečaja stranog jezika:

  • Fleksibilnost i dostupnost
  • Ušteda vremena i resursa
  • Brza i jednostavna organizacija
  • Razvijanje vještina digitalne komunikacije

In-house tečaj stranog jezika

Lingua Grupa je specijalizirana za organizaciju in-house tečajeva stranih jezika za poslovne korisnike. Mi smo pouzdan partner velikim, srednjim i malim tvrtkama u privatnom i javnom sektoru u brojnim industrijama. In – house tečaj stranog jezika fokusiran je na specifičnu djelatnost tvrtke, bavi se stvarnim poslovnim situacijama, ukoliko su polaznici iz različitih odjela oni uče jedni od drugih i razmjenjuju korisne informacije na stranom jeziku.

To je jedna vrsta team buildinga gdje kolege na poznatom terenu ali u novim, izazovnim i zanimljivim situacijama pomažu, suosjećaju i stvaraju nove odnose jedni s drugima. Svrha specijaliziranog in-house tečaja stranog jezika je razvijanje poslovnih vještina kao što su prezentiranje, sastanci, poslovno dopisivanje na stranom jeziku.

Intenzivni tečaj stranog jezika

Intenzivni tečajevi stranih jezika kreirani su za polaznike i tvrtke koje imaju potrebu u kratkom vremenu ovladati specijaliziranim jezikom određene struke i specifičnim poslovnim vještinama.

Intenzivni tečaj stranog jezika je vrlo učinkovit jer su polaznici jako motivirani budući da imaju ispred sebe jasan cilj i vrlo vjerojatno će jezik upotrijebiti i usavršiti odmah nakon tečaja.

Na temelju analize potreba polaznika, Lingua Grupa osmišljava i nudi edukacijska rješenja koja najsuvremenijim tehnikama prijenosa znanja, alatima te pragmatičnim i kreativnim rješenjima odgovaraju specifičnim potrebama polaznika.

U ovom blogu ste saznali više o prednostima različitih vrsta tečajeva stranih jezika.

Pogledajte s kojim kompanijama Lingua Grupa uspješno surađuje i kakve sve specijalizirane tečajeve nudimo.

Author

melden.devs@gmail.com