Širite poslovanje uz naše usluge
prijevoda i lokalizacije

Ako širite poslovanje i trebate visoko kvalitetan, stručan i pouzdan prijevod naš prevoditeljski tim uspješno odgovara na sve vaše potrebe.

Za nas je svaki klijent jedinstven i tako vam pristupamo. Uzimamo u obzir širu sliku i kontekst vašeg poslovanja i tako se prilagođavamo vašim poslovnim potrebama. Svaki prijevod isporučujemo na vrijeme i po dogovoru. Tijekom 25 godina stekli smo bogato iskustvo u prijevodu dokumentacije za potrebe tvrtki i profesionalaca iz različitih industrija.

Naše usluge

Kakve tekstove prevodimo?

Visoko smo specijalizirani za prijevode:

Nudimo preko 30 jezičnih kombinacija, a fokusirani smo na:

Svaki prijevod može biti neovjeren ili ovjeren.

Lokalizacija

Osim prijevoda, nudimo i lokalizaciju i posebnu prilagodbu teksta i sadržaja kulturnim i društvenim specifičnostima vašeg tržišta, regije ili govornog područja, kako bi vaši proizvodi i usluge bili što bolje prihvaćeni. 

U naše procese lokalizacije uvijek su uključeni izvorni govornici koji brinu da se sve informacije i poruke ispravno prenesu. Lingua Grupa lokalizira:

Software

Web-stranice

UPUTE ZA RAD I OPĆE
UVJETE POSLOVANJA

CMS I CRM SUSTAVE

APLIKACIJE I BAZE PODATAKA

Usluge prijevoda i lokalizacije mogu razvit vaše poslovanje.

Prijevod opsežne projektne dokumentacije

Ako imate opsežnu projektnu dokumentaciju s različitim formatima datoteka i potreban vam je kvalitetan prijevod na više jezika uključujući cjelovitu grafičku obradu, imamo rješenje za vas. Naš tim koji uključuje voditelje projekta, prevoditelje, lektore i grafičke dizajnere pomno prati proces prijevoda pazeći na kvalitetu i zadani rok za isporuku. Kapacitete povećavamo ovisno o složenosti projekta i potrebama klijenta te se naš output kreće i do 2,000 prevoditeljskih kartica po projektu.

Za sve projekte u Lingua Grupi koristimo najsuvremeniju tehnologiju i alate Memsoruce i Trados koji imaju integriranu funkciju za kontrolu kvalitete i koji nam pomažu u izradi prijevodnih memorija i terminoloških baza iz različiti područja, što nam omogućava dosljednost u terminologiji, pouzdanost, brzinu i veću učinkovitost.

Usmeni prijevod​

Ako trebate profesionalnu i besprijekornu uslugu usmenog prijevoda za sastanak, konferenciju ili simpozij u organizaciji vaše tvrtke, Lingua Grupa nudi usluge:

Simultani
prijevod

Konsekutivni
prijevod

PRIJEVOD ŠAPTANJEM
( FRANC. CHOUCHOUTAGE)

Nudimo preko 30 jezičnih kombinacija, a fokusirani smo na:

Usmeni prijevod zahtijeva izvrsno poznavanje jezika kao i visoko specijalizirane stručne terminologije.

Lektura i korektura

Za sve prijevode u Lingua Grupi prije isporuke provodimo provjeru kvalitete prijevoda tako što uspoređujemo s izvornim tekstom. Važno nam je:

Ako imate nedoumica u vezi s već prevedenim tekstom ili se želite dodatno osigurati pošaljite nam tekst na gramatičku, pravopisnu, stilsku i općenito jezičnu provjeru.

Audiovizualni prijevod

Tim prevoditelja Lingua Grupe ima bogato iskustvo u prevođenju i prilagođavanju titlova za različite medijske sadržaje:

Prevodimo i prilagođavamo sadržaje za HRT, kabelske televizije, satelitske televizije i streaming platforme

Lingua Grupa tim za izradu titlova sastoji se od voditelja projekta, supervizora prijevoda, lektora i prevoditelja koji su u mogućnosti obraditi zahtjeve na svim svjetskim jezicima.

Pošaljite nam upit